Árképzésünk

A nemzetközi költöztetéseket fix díjszabással végezzük el. A teljeskörű árajánlat elkészítéséhez először részletes adatokat kérünk ügyfeleinktől, mind a fel, és mind a lerakócím esetében. Két napon belül pedig Ön megkapja a tagolt, minden részletre kiterjedő árajánlatot, szolgáltatásainkkal, és azok áraival. Az alapköltöztetés ára tartalmazza a költöztetés, lakásból történő fel, illetve a lakásba történő lerakodás árát. Ebben az esetben is, a bútorok előkészítését, szükségszerű szét, majd összeszerelését, burkolását, fóliázását, tehát a bútorok csomagolását mi végezzük el. Ön feladata viszont a személyes ingóságok dobozokba történő precíz bepakolása.

Opcióként (opció I.) írunk tervezetet az általunk végzett csomagolásról, és az ehhez felhasználni kívánt csomagolóanyagokról is. Ez a rész a szekrények, tárolók tartalmának általunk történő csomagolására és dobozolására vonatkozik. A csomagolási ár (opció I.) már tartalmazza az általunk felhasznált csomagolóanyagok árait is.

Másik opciónk (opció II.) tartalmazza a csomagolóanyagok árait és azok előre történő kiszállítási költségét is. Ez az opció ahhoz nyújt segítséget, ha a csomagolást, tehát az ingóságok dobozolását Ön kívánja végezni, de a csomagolóanyagokat tőlünk rendeli meg.

Alapárajánlatunk nem tartalmazza, de külön igény szerint, küldünk opciót (opció III.) a kicsomagolásról, vagy a sorrendtartásos be- majd kicsomagolásról.

Kérjük, ha árajánlatot kér tőlünk a nemzetközi költöztetésre, az alábbiakban szereplő ajánlatkérés rovatot töltse ki részletesen. Fontos, hogy irányítószámmal rendelkező címeket írjon be, mert az országokon belül több azonos nevű város is létezhet melyeket megkülönböztetni csak az irányítószám alapján lehet.
Kérjük az utcák nevét, és az emeletek számát, a lift használatának lehetőségét, és méretét,(4-6-12fő) megjelölni szíveskedjék.
Fontos tájékoztatni bennünket a parkolás lehetőségéről, hiszen ez meghatározza a hordási távolságot.
Figyelni kell, mind a fel, mind a lerakodási cím esetében, a felmerülhető , behajtási, tilalmi korlátozásokra, és esetleges tiltásokra.
Szeretnénk tudni a lakás nagyságát, szobaszámmal, négyzetméterrel, továbbá azt, hogy csekély mértékben bútorozott, átlagosan, vagy esetlegesen túlbútorozott lakásról van e szó. Ez alapján határozzuk meg, hogy milyen kategóriájú (nagyságú) költöztető tehergépkocsival végezzük az Ön költöztetését.
Tekintse meg a tehergépkocsik kategóriájáról szóló menüpontot, ahol tájékozódhat a 3 kategóriáról, és azok kapacitási lehetőségéről.
Természetesen személyes konzultációt is kérhet tőlünk, ez esetben helyszíni felmérést végzünk, és meghallgatjuk az Ön egyedi igényeit, ha a költöztetés Magyarországról történik.
Külföldről történő költöztetésünk esetében fontos az alapos, minden részletre kiterjedő, áttekintő leírás, majd megbeszélés. Ha szükséges természetesen külföldön is el tudjuk végezni a helyszíni felmérést.
Célunk és hosszútávú érdekünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen szolgáltatásainkkal és árainkkal, hiszen kizárólag ebből az igényes szakmából élünk. Tudjuk, hogy a leghatékonyabb reklám, az ügyfeleink elégedettsége. Csak az elégedett ügyfélből lesz, visszatérő ügyfél.