Csomagolási szolgáltatás, csomagolóanyag árak

A nemzetközi költöztetések esetében is szakértő, teljeskörű és professzionális költöztetést végzünk, amibe a teljes be- és kicsomagolás is beletartozhat. Ügyfeleink a különböző szolgáltatási csomagjaink közül választhatják, az alapcsomagot, ami a konkrét költöztetői munkát jelöli, mely szerint az ügyfél által csomagolt ingóságokat költöztetjük “A” pontból, “B” pontba. A szekrények, bútorok előkészítése, csomagolása, beburkolása pedig alapszolgáltatásunk része, amelyet már az alapajánlatunk tartalmaz, ez nem számít plusz szolgáltatásnak.

Már magasabb szintű költöztetést jelent a prémium I. csomagunk, melyben a becsomagolást, tehát a személyes ingóságok dobozolását, és a csomagolóanyagok biztosítását is mi végezzük. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleinknek csak legszemélyesebb értéktárgyakat, ékszereket, készpénzt, kulcsokat, hitelkártyákat, iratokat, útleveleket, és a ránk nem tartozó személyes ingóságokat kell elkülönítenie.
Az ezeken kívüleső tárgyakat, ingóságokat, az ingatlan minden helységéből precízen becsomagoljuk, bedobozoljuk. Emellett teljes garanciát és konkrét felelősségvállalást nyújtunk, ezáltal az összes költözéssel járó terhet levesszük az Ön válláról. Időt, energiát spórol meg és rengeteg idegeskedést elkerül, amennyiben minket bíz meg a komplett szolgáltatási csomag elvégzésével. Az ingóságok csomagolását és dobozolását fix díjas árajánlatunkban opcióként (opció I.) megtalálja.

Ha igény van rá akkor a prémium II. csomagunk a kicsomagolásra is megoldást nyújt. Alapárajánlatunk még opcióként sem tünteti fel a kicsomagolási szolgáltatást. Ha ügyfelünknek erre igénye van, akkor ezt a tételt külön kalkuláljuk. Viszonyítási alapként azt el lehet mondani, hogy a kicsomagolás, a becsomagolási árak szintje alatt van nagyságrendileg 30%-50% -al.

Kérjen árajánlatot, ott mi bemutatjuk szolgáltatásainkat, és kikalkuláljuk az alapköltöztetés árát.
Ajánlatunkban az “opció I” tartalmazza a becsomagolás, és az ehhez szükséges csomagolóanyag árakat, ezt kompletten, egy összegben kapja meg.
Az “opció II.” megadja kizárólagosan csak a csomagolóanyag árakat, mely akkor lehet aktuális, ha Ön kíván csomagolni, de a szükséges csomagolóanyagokat cégünktől kívánja megrendelni.
Ha a csomagolást, Ön kívánja végezni, akkor az alábbiakban részletezzük az általunk biztosított csomagolóanyagok árait, melyeket tőlünk megrendelhet. Hangsúlyozzuk, hogy ezek csak abban az esetben kerülnek külön felszámolásra, ha a csomagolást, dobozolást nem tőlünk rendeli meg hanem Ön kívánja végezni. A tőlünk megrendelt csomagolóanyagok a költöztetést megelőzően történő kiszállítását, igény szerint elvégezzük.

  • – Doboz: 210 ft/db (400x400x400-as méret – 5 rétegű kialakítású)
  • – Doboz: 250 ft/db (600x400x400-as méret – 5 rétegű kialakítású)
  • – Fólia: 2200 ft/tekercs (100m)
  • – Buborékfólia: 120 cm-es: 170 ft/méter
  • – Ragasztószalag: 450 ft/tekercs (speciális)
  • – Gardrób doboz: 700 ft/db (vállfás ruhák szállítására – csak bérlésre)
  • – Csomagolópapír
  • – Jelölőcímke