Miért minket

Szeretnénk bemutatni Önnek, hogy vállalkozásunk, miben, és miért tud többet és mást, a költöztetési szolgáltatásban, mint egy általános fuvarozási vállalkozás.

– Cégünk célzottan szakosodott költöztetések, és a költöztetéshez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére.
Immáron 24 éve belföldi, és 12 éve már nemzetközi viszonylatban is végzi szolgáltatói tevékenységét.
Ebből kifolyólag munkatársaink tudása, gyakorlata, hozzáértése, valamint szállítóeszközeink, és célszerszámaink kialakítása is, egyértelműen  ennek a célnak, tehát a komplett szolgáltatás egészének van alárendelve.

Nemzetközi szállítás statisztika– Az utolsó évtized átlagát tekintve, évente 1400-1600 lakossági és közületi költöztetést végzünk el. Ez az óriási szakmai gyakorlat alakította, és ma is alakítja mind cégünk, mind dolgozóink munkáját, hogy nagy odafigyeléssel, professzionális módon állhassunk megrendelőink rendelkezésére.
Belföldi költöztető állományunkon túlmenően, nemzetközi ágazatunkban 4 brigáddal és 4 db. e célra speciálisan kialakított költöztető tehergépkocsival végezzük ezt a szakmunkát. Szükség esetén a belföldi részlegünkről is tudunk átcsoportosítani brigádokat, nemzetközi volumenű költöztetések elvégzésére.
Mindez azért fontos, mert egy esetleges műszaki probléma, vagy akár egy nagyobb munka ígérete és potenciális nyeresége miatt, semmiképpen nem hagyjuk cserben megbízóinkat, ami további garancia az egy-két autóból álló gépparkkal, és kisebb szakmai gárdával rendelkező vállalkozással szemben. Az elmúlt közel negyedszázadban soha nem mondtunk le már elvállalt költöztetést, bármilyen körülmény jöjjön is közbe.

– Korszerű, tiszta, kifejezetten a nemzetközi költöztetés céljait szolgáló nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, kibélelt felépítménnyel és szakértő munkára alkalmas eszközökkel felszerelt teherautókkal rendelkezünk. A gépkocsi parkunk műszaki állapota, karbantartottsága döntő fontosságú a magasszínvonalú teljesítés érdekében, ezen túlmenően pedig jelzi, hogy munkánkat komolyan gondoljuk és hosszútávra tervezünk.

– 3 különböző tehergépkocsi kategóriában állunk megrendelőink szíves rendelkezésére, a furgontól egészen a pótkocsis szerelvényig. Ez lehetővé teszi, az 1 szobás albérlettől, a 5-6 szobás családiház, illetve iroda egyszerre, egy tehergépkocsival (szerelvénnyel) történő elköltöztetését. Minden egyes kategóriában használt tehergépkocsi, speciálisan a költöztetések professzionális elvégzésére lett kialakítva.

Nemzetközi szállítás szerződés– A munka megkezdését megelőzően szerződést kötünk Önnel, melyben minden részletet tisztázva meg vannak határozva a vállalkozó és a megrendelő kötelezettségei és jogai. Diszpécsereink folyamatosan elérhetőek, és készek ügyfeleink minden kérését igényét maximális tudásuk szerint teljesíteni. Az adott nemzetközi költöztetés megkezdésekor Ön megkapja a költöztető brigád elérhetőségét, így folyamatosan tudja tartani velük a kapcsolatot a munka elvégzésének teljes időtartamában.

– Rendkívül fontos eleme a költöztetésnek a teherautó felépítményének mérete. Ezt térfogatban adjuk meg Önnek, hogy egyértelművé váljon az Ön számára, a kiválasztott kategóriájú (méretű) gépkocsinak az adott munkára való alkalmassága. Teherautóink kifejezetten a költöztetésre kialakított felépítményekkel rendelkeznek, melyek alkalmasak a különböző mennyiségű ingóságok szállítására. A felépítmények rakodótere 23m3-től 92m3-ig terjed. A költöztető gépkocsik hasznos terhelhetősége, és a gépkocsi felépítmény méretének az aránya eltérhet egymástól, példaképpen, a egy nagy terhelhetőségű kocsinak lehet kis felépítménye, és mindez fordítva is igaz lehet. Ezért nem kívánjuk Önt félrevezetni, hogy kizárólag csak a tehergépkocsi tonnaterhelhetőségét adjuk meg, hanem a felépítmény méretének, és terhelhetőségének arányát együttesen közöljük.Hozzáértő diszpécsereink segítik ügyfeleinket, a megadott adatok, és információk alapján, a megfelelő kategóriájú költöztető tehergépkocsi kiválasztásában.

– Európában, Budapest kerületei a legszigorúbb behajtási zónák közé tartoznak. Az adott költöztetésnek megfelelő, kategória szerinti költöztető tehergépkocsira biztosítjuk az aktuális behajtási engedélyt. Weboldalunkon megtalálja a behajtási zónák linket, mely segítségével megnézheti, hogy mindez érinti e az Ön költöztetési címét. A Budapesti behajtási engedélyek beszerzésén túlmenően, Magyarország többi városaiban is biztosítjuk a szükséges hozzájárulásokat. Külföldi engedélyek beszerzése is lehetséges, de ezt közös egyeztetés kell hogy megelőzze diszpécserszolgálatunkkal.

– Amennyiben megbízóink igénylik, a költöztetést kompletten, tehát a be- és kicsomagolással, a szekrények, tárolók beltartalmával csomagolásával, dobozolásával, csomagolóanyagok biztosításával, a bútorok szükségszerű szét és összeszerelésével együtt végezzük el.

-Nem alkalmazunk alvállalkozókat, minden költöztetést saját képzett embereinkkel, kapacitásunkkal végzünk el. Így ingóságai kevés, és szakértő kézen mennek keresztül. Nem végzünk kapcsolt gyűjtő munkát sem, így nem keverjük két különböző lakás ingóságait sem.

-Vámkezelések elvégzését, komplett lebonyolítását elvégezzük. Svájc, és Norvégia esetében, ezen országok lebonyolítási protokolját ismerjük, és ügyfeleink igényének megfelelően elvégezzük.

Nemzetközi költöztetés észrevételek– A munka befejeztével pedig szeretettel várjuk tisztelt megrendelőink észrevételeit, meglátásait, melyet egy általunk biztosított kérdőíven tud megfogalmazni, így a cég vezetése és munkatársaink folyamatosan ellenőrizhetik, hogy vállalt szolgáltatásainkat mennyire sikeresen tudtuk megvalósítani.