Nemzetközi költöztetés-általános ismertető

Nemzetközi költöztetés

Sok cég vállal költöztetést, költözési munkát, de ezek jelentős része, nem erre az igényes munkára szakosodott. Esetenként nemzetközi költöztetést is elvállalnak, más jellegű szállítási munkákkal összekötve.
De azt tudni kell, hogy ebben az esetben, a munkaerő szakképzetlensége, a költöztető tehergépkocsi felépítményének minden védelmet nélkülöző kialakítása, a szükséges védőeszközök, és a specifikus szaktudás hiánya, bizonytalanná teszi a költöztetés végkimenetelét.
Az ilyen típusú kapcsolt feladatokkal (gyűjtőfuvarozás) együtt elvégzett költöztetés, jelentős részében a fel, és lerakodás, a vállalkozó részéről nem megoldott. Ha a rakodószemélyzetet biztosítja is, az általános fuvarozó, abban az esetben, ez egy költöztetésben gyakorlatlan rakodói gárdát jelent. A speciális költöztetésre kialakított tehergépkocsi hiánya azt eredményezi, hogy az igen kényes, nagy figyelmet igénylő személyes ingóság, más, kevésbé kényes árukkal együtt utazik, egy ponyvás, burkolatlan felépítményű kamionon.
Esetleges baj, ingóságok állagában történő sérülés megtörténtekor, a nemzetközi közúti áruszállításban használt CMR biztosítás nem érvényes, mert nem érvényesíthető a lakossági ingóságok biztosítására. Speciális, eseti egyutas, kizárólag lakossági ingóságokra kialakított biztosítása, csak költöztetésre szakosodott cégnek van.
Az egyedi biztosításon felül, csak a hátulról rakodható, merev, dobozos, burkolt felépítményű, költöztető teherautó jelent biztonságos megoldást a megrendelőnek, kizárva ezzel a ponyvafelvágásos rablás lehetőségét.
Plusz védelmet jelent, a rakodás megkönnyítésén felül, a hátsó ajtóra rázáródó emelőhátfal.
A költöztetés szakértő elvégzésében nélkülözhetetlen a professzionális “pakker”, vagyis az olyan munkatárs, aki sérülésmentességet garantáló módon végzi a felépítményen, az ingóságok elhelyezését. Ilyen szakembert, az általános rakodókat figyelembe véve, szakembergárdát, csak profi költöztetőcég tud biztosítani.
Tehát mindezek fényében megfelelő szaktudással és munkaerővel nem rendelkező cégre semmiképpen ne bízza költöztetését.
Nálunk professzionális infrastruktúrát, és minőségi, képzett szakembergárdát tud igénybe venni. Magyarországon kevesen foglalkoznak kizárólagosan, ezzel a különleges, rossz munkavégzés esetén nagy anyagi, és érzelmi veszteséget okozó munkával.
A Franko-költöztetés 24 éve ezen a speciális területen végzi szolgáltatását. Több mint két évtizedes szakmai rutinunk lehetővé tette, hogy 12 éve már a nemzetközi színtérre is kiléptünk, és mindezt az elvárt, és megszokott színvonal felett végezzük. A nyugati költöztető cégeknél lényegesen kedvezőbb áron dolgozunk.
Az általános áruszállítással összevetve árainkat, különösen a speciális egyedi szolgáltatásokra tekintettel, a Frankó-költöztetés magasszínvonalon, és kedvező árfekvésben kínál megoldást lakások országok közötti költöztetésében.
Költöztetést vállalunk, tehát Magyarországról külföldre, vagy külföldről Magyarországra és természetesen az Európai Unión belül egyéb országok között is. A ki- és bepakolást, a be, és kicsomagolást, a szét- és összeszerelést, a csomagolóanyagok biztosítását, a szakképzett munkaerőt, eszközöket biztosítjuk az Ön nemzetközi költöztetéséhez.
Bútorai, ingóságai kevés kézen mennek keresztül, így fokozott a felelősségvállalás, ugyanakkor a sérülés veszélye kisebb. Munkatársaink a szükséges pihenőidőt a saját hálófülkével rendelkező tehergépkocsikon töltik, így az Ön ingóságai soha nem maradnak őrizetlenül. Teljeskörű, a költöztetéshez szükséges dokumentációkkal, iratokkal rendelkezünk. Angolul beszélő rakodóink megkönnyítik a külföldi kommunikációt. Irodánkat a költöztetés folyamán az ügyfelek mindig elérik, így bármilyen kérésüket, észrevételüket azonnal figyelembe vesszük.
Felhívjuk figyelmét, hogy a költöztetés egy szakma, a képzetlen segítők, a nem költöztetésre kialakított teherautók és egyéb eszközök hiánya több kárt okozhat, mint amit esetleg megspórol egy általános áruszállító igénybevételével. Minden szempontot figyelembevéve, a legjobb ár-érték arányt, egy szakmunkát végző költöztetővel, azon belül a Franko-költöztetés igénybevételével érhet el. Kérem, hívjon, írjon, hogy szakmaiságunkkal, elkötelezettségünkkel, bizonyítani tudjuk a fentebb leírtakat.


 

VIGYÁZZON!
A költöztetés egy szakma.
A képzetlen, gyakorlatlan segítők, és a nem költöztetésekre kialakított tehergépkocsi, több kárt okozhat, mint amit ön, összességében megtakaríthat.

Nemzetközi költöztetés Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés Nemzetközi költöztetés